flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Північно-західний апеляційний округ підвів підсумки 2019 року

24 лютого 2020, 11:06

Голова Господарського суду Вінницької області Федір Колбасов взяв участь в розширеній нараді щодо підсумків роботи апеляційних та місцевих господарських судів Північно-західного апеляційного господарського округу за 2019 рік, що відбулась в Північно-західному апеляційному господарському суді 21 лютого 2020 року.

Також у нараді взяли участь судді Північно-західного апеляційного господарського суду та голови господарських судів Волинської, Житомирської, Рівненської областей, заступник голови суду Хмельницької області, а також помічники суддів, секретарі судових засідань, працівники відділу документообігу та організаційного забезпечення, відділу аналітичної роботи та узагальнення судової практики та сектору судової статистики Північно-західного апеляційного господарського суду.

Голова Північно-західного АГС Олег Мельник виступив із підсумковою доповіддю, у якій, зокрема, відмітив збільшення кількості розглянутих справ, порівняно із показниками у 2018 році, як судами першої, так і апеляційної інстанцій. Зазначив, що кількість розглянутих справ у апеляційній інстанції збільшилася на 27 відсотків.

Голова суду зазначив, що у 2019 році 38 рішень місцевих господарських судів залишено без змін Верховним Судом, відповідно скасовані рішення апеляційної інстанції.

Крім того, з доповідями на розширеній нараді виступили секретарі судових палат судді Михайло Юрчук та Алла Гудак, які ознайомили присутніх із річними результатами у розрізі роботи судових палат.

Під час заходу учасники  сформували план роботи на поточний рік та мали можливість поспілкуватись на актуальні теми.

 

Пресслужба за матеріалами публікації Північно-західного апеляційного господарського суду від 21.02.2020