flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В ГСВО відбулись урочистості до Міжнародного жіночого дня

06 березня 2020, 15:06

Примітно, що свято весни, ніжності та краси – Міжнародний жіночий день припадає на початок весни. Весна - час, коли похмурі зимові дні поступово відступають, пробуджується та оновлюється природа, все оживає та наповнюється яскравими фарбами.
Це справді світле свято нагадує нам про найпрекрасніше, що ми маємо: родину, материнську любов та добро, родину, жіночу ласку та мудрість.
Жінка - втіленням чарівності, лагідності, щирості й відданості.
З нагоди святкування Міжнародного жіного дня просто неймовірний подарунок зробили чоловіки Господарського суду Вінницької області представницям прекрасної статі.
Для чарівної частини нашого колективу звучала лірична та запальна музика у виконанні Вінницького естрадного оркестру «ВінБенд» під диригуванням художнього керівника заслуженого артиста україни Валерія Новосада. Гарний настрій також створювали солісти колективу Аліна Ткач-Бобровник, Максим Тріска та Сергій Жарук, а також чарівна ведуча Катерина Музичко.
Насичена музична програма, тепла святкова атмосфера, запашні троянди та, головне, увага з боку чоловіків нашого колективу, подарували жінкам неперевершені емоції та враження.
Щиро вдячні нашим чоловікам за вітання.
Найкращий подарунок той, що торкнувся душі!

Пресслужба