flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Карантин – не привід відкладати саморозвиток та навчання

01 червня 2020, 17:15

І хоча карантинні обмеження внесли суттєві корективи в наш звичний спосіб життя та роботи, це не привід відкладати саморозвиток та навчання.

Навпаки, в умовах карантину виникають альтернативні майданчики, які дозволяють отримати нові знання та практичні навички, не залишаючи робочого місця.

Працівники Господарського суду Вінницької області завжди беруть активну участь у запропонованих освітніх заходах.

Зокрема, прессекретар Господарського суду Вінницької області Олеся Слободян взяла участь у вебінарі «Комунікація в умовах карантину», що відбувся 29 травня 2020 року.

В якості тренерки виступила Арина Сатовська, директорка ГО «Громада. Лабораторія Соціальних Проектів», експертка зі стратегічних комунікацій та PR. Учасники заходу дізнавалися яким же чином карантин змінює комунікацію, основні світові та українській тренди в заданій темі, а також отримали  корисні підказки щодо організації «карантинної» комунікації в судах.

Організатори: Пресцентр судової влади України, Всеукраїнська асоціація прессекретарів судів, українсько-канадський Проект підтримки судової реформи.

Головний спеціаліст сектору інформатизації та кіберзахисту суду Богдан Царук 29 травня 2020 року  долучився до роботи вебінару «Особиста безпека суддів та працівників апарату на транспорті». Під час заходу спікери окреслили коло питань щодо безпеки на транспорті, проаналізували потенційні загрози особистій безпеці представників судової гілки влади, пов’язані з користуванням різними видами транспорту, алгоритми дій в критичних ситуаціях, а також надали рекомендації щодо запобігання конфліктів та шляхи деескалації.

 

Пресслужба