flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Керівник апарату ГСВО пройшла п'ятиденну онлайн підготовку в Національній школі суддів

21 вересня 2020, 16:24

Насичений тиждень видався у керівника апарату Господарського суду Вінницької області Крістіни Слободонюк, адже з 14 по 18 вересня 2020 року тривала онлайн підготовка керівників і заступників керівників апаратів місцевих (окружних) та апеляційних судів.

Крім того, до участі у підготовці долучилися начальник загального відділу "Канцелярія" Світлана Соболєва та завідуюча архівом Вікторія Лукіна.

Захід охопив досить широкий спектр актуальних питань, необхідних у здійсненні адміністративних функцій та, загалом, у повсякденній роботі.

Серед спікерів – судді, адвокати, науковці, фахівці у сфері права та психології, керівники апаратів судів та структурних підрозділів.

Учасники підготовки підвищували кваліфікацію з питань організації діяльності суду, ефективного управління, побудови прозорої комунікації між різними рівнями співробітників, психології діяльності працівників апарту суду, зокрема і гендерних аспектів в роботі суду, новел антикорупційного законодавства, ведення діловодства та архівної справи, українського ділового мовлення в світлі нового українського правопису, етичних основ судової дільності та професійної етики працівників апарату суду.

Не оминули увагою і тему роботи судів в умовах карантину та готовності до надзвичайних ситуацій, а також питання, пов’язані із ліквідацією/реорганізацією, утворенням суду.

Захід проведено Одеським регіональним відділенням  Національної школи суддів України відповідно до графіку підготовки працівників апаратів судів та підвищення рівня їхньої кваліфікації.

 

Пресслужба