flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В ГСВО стартувало анонімне опитування відвідувачів суду

19 березня 2019, 18:03

ШАНОВНІ  ВІДВІДУВАЧІ  СУДУ!

Сьогодні, 19 квітня 2019 року, в Господарському суді Вінницької області розпочинається добровільне анонімне опитування громадян за допомогою карток громадського звітування.

Опитування триватиме до 15 травня 2019 року включно. 

Проект реалізується Благодійною організацією «Всеукраїнська коаліція з надання правової допомоги» з метою покращення діяльності роботи судів.

З метою здійснення об"єктивної оцінки якості послуг, що надаються Господарським судом Вінницької області, респондентам пропонується заповнити паперові анкети та відповісти на поставлені в анкеті запитання.

Бланки анкет знаходяться на першому та третьому поверхах суду (вул. Пирогова, 29, м. Вінниця), де обладнані відповідні місця та встановлені скриньки для заповнених анкет.

Звертаємо Вашу увагу, що опитування передбачає анонімність та конфіденційність інформації! Опитування проводиться з метою отримання зовнішньої незалежної оцінки роботи суду, інформації про напрями ефективної співпраці, а отримані відповіді будуть використані лише в узагальненому вигляді! 

Вдячні за співпрацю! Ваша думка та оцінка є важливою для нас, адже вона допоможе вибудовати оптимальну стратегію надання якісних судових послуг.

 

Прес-служба