flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Візит суддів Рівненського апеляційного господарського суду

23 червня 2018, 09:11

21 та 22 червня 2018 року до Господарського суду Вінницької області із робочим візитом завітали судді Рівненського апеляційного господарського суду Олена Крейбух та Михайло Юрчук.

Метою візиту було надання методичної допомоги місцевому господарському суду в застосуванні законодавства відповідно до приписів Закону України «Про судоустрій і статус суддів» та Положення про надання місцевим господарським судам, які входять до територіальної юрисдикції Рівненського апеляційного господарського суду, методичної допомоги в застосуванні законодавства.

В ході зустрічі із суддями, проведеної в рамках заходу, обговорили найбільш гострі проблеми, що виникають в правозастосовній практиці. Куратори озвучили позицію колег суду апеляційної інстанції щодо найбільш проблемних питань та надали консультаційно-методологічну допомогу в шляхах їх вирішення.

Господарський суд Вінницької області вдячний робочій групі за можливість професійного обговорення проблемних питань судової практики з метою подальшого однакового правозастосування.

 

Прес-служба