flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підвищення професійної компетентності спеціаліста канцелярії ГСВО

18 квітня 2019, 15:17

З 15 по 17 квітня 2019 року в м. Києві Національною школою суддів була проведена підготовка старших секретарів, секретарів, головних і провідних спеціалістів місцевих (окружних) та апеляційних судів Вінницької, Житомирської, Київської, Черкаської, Чернігівської областей  та міста Києва.

В заході прийняла участь провідний спеціаліст загального відділу "Канцелярія" Юлія Вишневська.
 
Своїми знаннями та досвідом з учасниками поділились досвідчені тренери.

Під час насиченої цікавими інтерактивними лекціями та тренінгами підготовки слухачі ознайомились з актуальними питаннями діяльності суду та підвищили свою професійну компетентність, зокрема, з питань ефективного спілкування в професійній діяльності працівників апарату суду, правового письма та процесуального документування, особливостей застосування у судовій системі Законів України “Про звернення громадян”, “Про доступ до публічної інформації”, професійної етики працівників суду, службового етикету, забезпечення  безперервної  роботи  суду  в  умовах надзвичайних ситуацій, опанували методики оптимізації робочого часу та навчились запобігати емоційному вигоранню на роботі.

Корисною для роботи слухачів стала інтерактивна лекція щодо концепції побудови Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи, основних модулів ЄСІТС ( підсистема “Електронний суд”) та їх функціональних можливостей, реєстрації процесуальних документів, що надійшли через підсистему “Електронний суд”.

Не менш корисним та змістовним було і заняття з основ надання першої домедичної допомоги працівниками апарату суду.

Окрім професійних знань учасники заходу отримали плідне спілкувння з колегами, позитивні емоції та враження і, звісно, сертифікати Національної школи суддів України.

 

Прес-служба