flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День юриста в Господарському суді Вінницької області

08 жовтня 2019, 15:50

Наполеглива та самовіддана праця юристів усіх сфер діяльності щодня формує успішну правову державу, де кожен громадянин відчуває  захист закону.

Загалом, для українського суспільства професія юриста дуже важлива, адже саме зараз, коли продовжується процес розвитку правової держави в Україні, перш за все на правознавче товариство покладаються надії і завдання затвердження принципу верховенства права, удосконалення українського законодавства, посилення правових гарантій захисту різних верств населення і підвищення правосвідомості та правової культури українців.

Сьогодні, 8 жовтня, аби відзначити професійне свято, судді та працівники апарату Господарського суду Вінницької області зібрались на урочисту нараду.

Голова суду Федір Колбасов привітав присутніх зі свято та побажав наснаги і подальших професійних звершень.

Теплі слова вітання колегам пролунали також від керівниці апарату суду Марини Миколюк.

За значний вклад у зміцнення авторитету удової влади, високий професіоналізм та багаторічну працю свої відзнаки отримали помічники суддів та секретарі судового засідання, а також керівниця апарату суду.

Позитивна атмосфера, взаєморозуміння та взаємна підтримка – запорука плідної, ефективної та корисної праці. І саме таким є колектив нашого суду.

Пишаємось приналежністю до професії та радіємо можливості працювати в такому злагодженому організмі!

ФОТОГАЛЕРЕЯ